DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. augustā, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

ES mājas Mobilais zināšanu ekspresis 1.septembrī piestās Cēsu Jauniešu dienā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Cēsu Jauniešu dienā, 1. septembrī, no plkst. 13.00 Pils laukumā aicinām apmeklēt Eiropas Savienības Mobilo zināšanu ekspresi – aizraujošām spēlēm pilnu autobusu, kurā sajust, sadzirdēt un iepazīt Eiropas Savienību.

Mobilais zināšanu ekspresis vērs durvis interaktīvam un sajūtu pilnam piedzīvojumam Jauniešu dienas Bērnu rītā – no plkst. 13.00 līdz 15.30.

Mobilā zināšanu ekspresī gaidīti gan bērni un jaunieši, gan pieaugušie – ikvienam tas būs patiesi interaktīvs un sajūtu pilns piedzīvojums. Aicinām izzināt Eiropas daudzveidību, apliecināt savu azartu un zinātkāri, piedaloties erudīcijas spēlēs!

Apmeklētājus Mobilajā zināšanu ekspresī gaidīs un kopā visas spēles izdzīvos Eiropas kustības Latvijā konsultanti – Eiropas lietu eksperti.

Bērnu rītā būs iespēja piedalīties ne tikai radošajās darbnīcās un spēlēs, bet uz lielās skatuves baudīt arī Cēsu Bērnu un jauniešu centra sagatavoto koncertu un Cēsu Suņu skolas priekšnesumus, kā arī piedalīties konkursos.

Cēsu Jauniešu diena šogad notiks jau četrpadsmito gadu, to rīko Cēsu novada Jauniešu dome.

Ikdienā uzzināt vairāk par Eiropas Savienību aicinām Eiropas Savienības mājā un Europe Direct informācijas centros dažādās Latvijas pilsētās: Liepājā, Ventspilī, Jēkabpilī, Jelgavā, Rīgā, Rēzeknē, Daugavpilī, Valmierā, Gulbenē, Alūksnē un Madonā.
 
Eiropas Savienības mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā, vienuviet atrodas Eiropas Parlamenta Informācijas birojs, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā, kā arī Zināšanu, sarunu un mākslas istabas. ES mājā var saņemt pieredzējušu speciālistu konsultācijas, kā labāk izmantot ES sniegtās iespējas, bezmaksas informatīvos izdevumus, ieskatīties ES datubāzēs internetā, kā arī piedalīties dažādos pasākumos: diskusijās par Latvijai un Eiropas Savienībai svarīgiem notikumiem, informatīvajos semināros, radošajās darbnīcās, kino vakaros, kā arī apmeklēt izstādes, kultūras pasākumus un iepazīties ar Eiropas valstu tradīcijām un vēsturi.
 
 

Anita Jansone,
Eiropas Savienības mājas Zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI