DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Brīvdienās satraukti vecāki ziņo par vīrieti apakšveļā, kurš skolas sporta laukumā traucē bērniem spēlēt bumbu

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības policijas saņēma informāciju par jaunu vīrieti, kurš Rīgas Angļu ģimnāzijas sporta laukumā apakšveļā esot traucējis bērniem spēlēt bumbu. Uz notikuma vietu nekavējoties tika norīkota tuvākā Zemgales pārvaldes ekipāža.

Ierodoties adresē, likumsargi satika vīrieti, kurš uzvedās izaicinoši, bet bija jau apģērbies. Kā policijas darbiniekus informēja liecinieki, vīrieša uzvedība radīja bažas par bērnu drošību, jo pirms policijas ierašanās viņš bija izģērbies līdz apakšbiksēm, gājis klāt bērniem un traucējis spēlēt bumbu. Sporta laukumā esošie pieaugušie šīs darbības bija fiksējuši foto.

Tā kā vīrietis jaucās savā situācijas izklāstā, pašvaldības policijas izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, kas pēc vīrieša apskates konstatēja, ka viņa hospitalizācija uz ārstniecības iestādi nav nepieciešama. Ņemot vērā, ka viens no bērniem liecināja, ka vīrietis vienā brīdī esot novilcis apakšveļu, pašvaldības policisti viņu aizturēja un pēc tam nodeva Valsts policijas darbiniekiem, kuri vīrieti nogādāja iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Rūpējoties par bērnu drošību Rīgas pilsētā, Rīgas pašvaldības policija ikdienā regulāri apseko izglītības iestāžu teritorijas un to apkārtnes. Aicinām iedzīvotājus būt vērīgiem un, novērojot aizdomīgas situācijas, nevilcinoties par tām ziņot policijai, zvanot uz vienoto tālruni 112.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI