DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 6 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

27. aprīlī, motosezonas atklāšanas brauciena laikā, būs izmaiņas vairākos sabiedriskā transporta maršrutos 

27. aprīlī no plkst. 13.00 līdz apmēram plkst. 14.00 no tirdzniecības centra “Mols”,  tālāk pa Krasta ielu, Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Daugavgrīvas ielu līdz Spilves lidostai, tiks organizēts motosezonas atklāšanas brauciens. Līdz ar to būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos.  

10. maršruta autobusi 

Virzienā uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi, Bauskas ielu, Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.  

Maršrutā būs slēgtas pieturvietas “Bieķensalas iela”, “Laivu iela”, “Mūkusala” un “Kīleveina grāvis”  Mūkusalas ielā, kā arī “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā uz centru autobuss apstāsies pieturvietās “Koku iela”, “Satiksmes iela”, “Bieķensalas iela” un “LU Akadēmiskais centrs” Jelgavas ielā, kā arī “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī. 

Virzienā uz Jaunmārupi kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.  

Maršrutā tiks slēgta pieturvieta “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā no centra autobuss apstāsies tramvaju pieturvietā “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī. 

23. maršruta autobusi  

Virzienā uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.  

Maršrutā tiks slēgta pieturvieta “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā uz centru autobuss apstāsies pieturvietā “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī. 

Virzienā uz Baložiem kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Jelgavas ielu un tālāk pa maršrutu.  

Maršrutā tiks slēgta pieturvieta “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā no centra autobuss apstāsies tramvaju pieturvietā “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī.  

26. maršruta autobusi  

Virzienā uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.  

Maršrutā būs slēgtas pieturvietas “Laivu iela”, “Mūkusala” un “Kīleveina grāvis”  Mūkusalas ielā, kā arī “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā uz centru autobusi apstāsies pieturvietās “LU Akadēmiskais centrs” Jelgavas ielā un “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī. 

26. maršruta autobusi virzienā uz Katlakalnu kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. 

Maršrutā tiks slēgta pieturvieta “Nacionālā bibliotēka” Kuģu ielā. Virzienā no centra autobuss apstāsies tramvaju pieturvietā “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī.  

4. maršruta trolejbusi  

No Juglas uz Ziepniekkalnu un no Ziepniekkalna uz Juglu kursēs taisni pa Salu tiltu, neiebraucot Mūkusalas rotācijas aplī.  

Maršrutā tiks slēgta pieturvieta “Mūkusalas rotācijas aplis” abos virzienos, bet pieturvieta “Lucavsala” tiks apkalpota abos kustības virzienos. 

19. maršruta trolejbusi  

No Pētersalas ielas uz Ziepniekkalnu un no Ziepniekkalna uz Pētersalas ielu kursēs taisni pa Salu tiltu, neiebraucot Mūkusalas rotācijas aplī.  

Pieturvieta “Mūkusalas rotācijas aplis” tiks slēgta abos virzienos, bet pieturvieta “Lucavsala” tiks apkalpota abos kustības virzienos. 

27. maršruta trolejbusi  

Virzienā uz Stacijas laukumu kursēs pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu līdz Stacijas laukumam.  

Uz Ziepniekkalnu kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.  

Pieturvietas “Laivu iela”, “Mūkusala” un “Kīleveina grāvis” centra virzienā, kā arī “Nacionālā bibliotēka” abos virzienos tiks slēgtas. Virzienā no centra trolejbusi apstāsies tramvaju pieturvietās “Nacionālā bibliotēka” un “LU Akadēmiskais centrs”, bet virzienā uz centru pieturvietā “Nacionālā bibliotēka” Uzvaras bulvārī .  

Valsts policija atsevišķos posmos brauciena laikā īslaicīgi slēgs transportlīdzekļu kustību. Līdz ar to ir iespējami īslaicīgi traucējumi sabiedriskā transporta kustības grafikā.  

Traucējumi iespējami: 

  • 3. autobusa maršrutā virzienā uz Daugavgrīvu un Pļavniekiem Raņķa dambī, Daugavgrīvas ielā un pie Spilves lidlauka. 
  • 12.autobusa maršrutā virzienā uz Kooperatīvu “Ziedonis” Krasta ielā. 
  • 13. autobusa maršrutā virzienā uz Babītes staciju Raņķa dambī un Daugavgrīvas ielā. 
  • 23. autobusa maršrutā virzienā uz Abrenes ielu Bauskas ielā pie Piena kombināta.
  • 54. autobusa maršrutā Daugavgrīvas ielā pie Spilves lidlauka. 

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “x”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI