DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas dome izsludina iepirkumu pieturvietu nojumju iegādei 

Izsludināts atklāts iepirkums sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādei Rīgas pašvaldības vajadzībām, lai tuvākajā laikā rīdzinieki un pilsētas viesi iegūtu ērtas, drošas un labiekārtotas sabiedriskā transporta pieturvietas. 

Šajā iepirkumā plānots iegādāties aptuveni 500 pieturvietu nojumes. Vienlaikus kopumā pašvaldība plāno nākotnē labiekārtot visas pieturvietas tās administratīvajā teritorijā. 

Pašvaldība ir definējusi noteiktas tehniskās prasības gan nojumēm (izmēru, dizainu, apgaismojuma u.c. elementu tehnisko specifikāciju), gan reklāmas izvietojumam. Pieturvietu nojumes uzturēs un apsaimniekos Ārtelpas un mobilitātes departaments. Garantijas laiks iepirkuma priekšmetam ir noteikts kā vērtējamais kritērijs, proti, jo lielāku garantijas laiku piegādātājs piedāvās, jo vairāk punktus vērtējumā saņems. 

Tostarp uzņēmējiem būs iespējas izvietot tīkla reklāmas. Pēc pieturvietu nojumju uzstādīšanas, konkursa rezultātā tiks izvēlēts komersants, kas to nodrošinās. 

Pieturvietu nojumes paredzēts saņemt, veicot atsevišķus preču partiju pasūtījumus 48 mēnešu laikā. 

Sabiedriskā transporta pieturvietas, kurām nepieciešamas nojumes, nosaka Pilsētas attīstības departaments sadarbībā ar Ārtelpas un mobilitātes departamentu. 

Iepirkumā iesniegto piedāvājumu atvēršana notiks šā gada 14. maijā.  

Detalizētāka informācija par iepirkumu pieejama Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā un pašvaldības oficiālajā tīmekļa vietnē riga.lv. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI