E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 31579
Lasīšanai: 2 minūtes

Ja ir aizdomas par naudas izkrāpšanu

J
jautā:
18. janvārī, 2024
Juris

Tika piedāvāts nopelnīt naudu biržā “Your Global Deal”. Investēju lielus līdzekļus. Nopelnīju divreiz lielāku summu, nekā investēju. Tika solīts pārskaitīt nopelnītos naudas līdzekļus uz manu kontu ar “Binance” starpniecību. Bet tad sākās problēmas. Tika pieprasītas dažādas naudas summas, lai samaksāju nodokļus par iegūto peļņu, apmaksāju licenci utt. Finālā nedz investētā nauda, nedz arī nopelnītā nauda netika atmaksāta. Iesniegums par krāpšanu internetā ir iesniegts Valsts policijā. Vai Latvijā būtu tādi juristi vai IT speciālisti, kuri varētu izsekot investētajai naudas plūsmai? Vai Latvijā tiek veiktas kādas tiesvedības, kas palīdzētu atgūt pazaudētos līdzekļus? Paldies!

A
atbild:
20. janvārī, 2024
Inese Helmane
LV portāls

Ja ir aizdomas par naudas izkrāpšanu, tad ar iesniegumu ir jāvēršas Valsts policijā. Valsts policijā tiek izmeklēti dažādi kriminālprocesi par naudas izkrāpšanu, šīs lietas tiek izskatītas arī tiesā.

Ieteiktu ar visiem dokumentiem vērsties pie kvalificēta jurista vai zvērināta advokāta. Zvērinātu advokātu saraksts pieejams šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas