DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība
1
1

Latvijas Veterinārārstu biedrības kopsapulce–konference “Laba veterinārmedicīniskā prakse” 

2024. gada 26. aprīlī Pasaules Veterinārās dienas priekšvakarā Latvijas Veterinārārstu biedrība (turpmāk – LVB), kas ir vienīgā veterinārārstus apvienojošā nevalstiskā organizācija Latvijā, rīko gadskārtējo kopsapulci - konferenci “Laba veterinārmedicīniskā prakse” Jelgavā, LBTU telpās Jelgavas pilī. Konferencei pieteikušies 347 veterinārārsti no Latvijas un ārvalstīm. LVB kopsapulci - konferenci ar uzrunu atklās Zemkopības ministrs Armands Krauze. 

Konference norisināsies četrās profesionālajās sekcijās - Mazo dzīvnieku veterinārārstu sekcijā, Zirgu veterinārārstu sekcijā, Lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārstu sekcijā un Veterināro iestāžu vadītāju sekcijā. Ārzemju un pašmāju lektori, tai skaitā  PVD un Zemkopības ministrijas pārstāvji, konferencē runās par izaicinājumiem veterinārmedicīniskai praksei no 2024. - 2027. gadam, par labas veterinārmedicīnas prakses vadlīnijām, par “E-VETIS” ieviešanas gaitu, kā arī daudziem citiem labas un modernas veterinārmedicīnas prakses jautājumiem. 

Visas dienas garumā būs apskatāma bagātīga firmu izstāde, kurā būs iespēja iepazīties ar inovācijām veterinārmedicīnas nozarē.  

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI