DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

IKSD direktoram Balamovskim un RCB direktorei Šmitai piešķir valdības apbalvojumu par izciliem sasniegumiem valsts labā 

Rīgas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktora pienākumu izpildītājam Ivaram Balamovskim un Rīgas Centrālās bibliotēkas direktorei Dzidrai Šmitai piešķirts valdības apbalvojums par izciliem sasniegumiem valsts labā. 

Balamovskim Atzinības raksts piešķirts par ieguldījumu vispārējās izglītības jomā un pašvaldības izglītības ekosistēmas attīstīšanā, savukārt Rīgas Centrālās bibliotēkas direktorei Dzidrai Šmitai - par ieguldījumu Latvijas bibliotēku nozares attīstībā un starptautiskās sadarbības veicināšanā. 

Rīgas pašvaldība pauž gandarījumu, ka valdības atzinību saņēmuši pašvaldības iestāžu vadītāji, kas apliecina, ka izglītības un zinātnes jomā strādā profesionāļi un sava darba entuziasti. 

Šonedēļ valdībā tika atbalstīts Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikums par Ministru kabineta Atzinības rakstu piešķiršanu par izciliem sasniegumiem valsts labā.  

Atzinības rakstu pasniedz, lai izteiktu valdības atzinību privātpersonām par izciliem sasniegumiem tautsaimniecības, zinātnes, izglītības, veselības, vides aizsardzības, valsts pārvaldes, kultūras, sporta un valsts aizsardzības jomā. 

Ierosinājumu par Atzinības raksta piešķiršanu Apbalvošanas padomē iesniedz Ministru prezidents, ministri, pašvaldību vadītāji, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis vai citu nevalstisku organizāciju vadītāji. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI