DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kārlis Šadurskis
izglītības un zinātnes ministrs
31. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Amatpersonas runa
TĒMA: Izglītība

Izglītības un zinātnes ministra, profesora Kārļa Šadurska apsveikums jaunajā 2017./2018.mācību gadā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Paula Čurkste, LETA

1.septembris – Zinību diena – ir svētki pirms jaunā darba cēliena. Jaunais mācību gads sākas ar atkalsatikšanās prieku, ar cerībām un jaunu apņemšanos sasniegt iecerēto.

Zināšanas un prasmes, ko sniedz izglītības iespējas, ir mūsu valsts un katra paša veiksmes, izaugsmes un labklājības pamats.

Skolēniem novēlu ticēt, ka šķietami neiespējamais ir iespējams. Neklausīties skeptiķos un noliedzējos, bet rīkoties apņēmīgi, ar pārliecību, un būs, kas seko. Mācīties no gudrajiem, sniegt padomu, ja to prasa. Apzināties, ka viss, ko dara, ir paša labā un ka ieguldītais darbs nesīs augļus.

Vecākiem novēlu būt atbalstam Jūsu skolēna īstā "Es" meklējumos. Esiet labākais draugs un padomdevējs. Lai mīlestība un rūpes ir bērna drošās mājas un patvērums grūtajos brīžos.

Skolotājiem novēlu, lai izdodas gūt gandarījumu par katru panākumu, ko esat spējis atklāt un ļaut uzplaukt jaunās personības dzīves meklējumu ceļā. Spējiet savus skolēnus iedvesmot un aizraut. Ticu, ka izdosies atklāt jaunus talantus un izcilības, zelta rokas. Apliecinājums tam ir mūsu spožie talanti un izcilības, kas nes Latvijas vārdu pasaulē un kuru personības panākumu pamatā ir bijis nenovērtējams skolotāja darbs.

Sirsnīgi sveicu skolēnus un viņu vecākus, studentus, skolotājus un akadēmisko saimi 1.septembrī – jaunā mācību gada sākumā.

Lai veiksmīgs, zināšanām un labām pārmaiņām piepildīts jaunais mācību gads!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI