DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Seminārs “Intelektuālā īpašuma sniegtās iespējas mazo un vidējo uzņēmumu biznesa attīstībai”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā (EEN) projekta ietvaros sadarbībā ar Latvijas Republikas Patentu valdi, Eiropas Intelektuālā īpašuma tiesību atbalsta dienestu, Eiropas Patentu akadēmiju organizē semināru “Intelektuālā īpašuma sniegtās iespējas mazo un vidējo uzņēmumu biznesa attīstībai”.

Seminārs ir daļa no Eiropas Intelektuālā īpašuma tiesību atbalsta dienesta un Eiropas Patentu akadēmijas rīkotajām apmācībām, kuru mērķis ir pievērst mazo un vidējo uzņēmumu uzmanību intelektuālajam īpašumam, īpaši Eiropas patenta un Vienotā spēka Eiropas patenta sniegtajām iespējām un aizsardzības sistēmai. Apmācību saturs balstās uz mazo un vidējo uzņēmumu gadījumu izpētes projektiem, kurus ir veikuši Eiropas Patentu iestādes eksperti.

Seminārā tiks izskatīts Somijas uzņēmuma "Picote Oy" pieredzes stāsts, kuri ir attīstījuši savu uzņēmējdarbību pateicoties veiksmīgai intelektuālā īpašuma stratēģijai, tādējādi palielinot sava uzņēmuma konkurētspēju un nodrošinot tā ilgtermiņa stratēģijas veiksmīgu ieviešanu praksē. Tiks sniegta informācija par intelektuālā īpašuma pamatiem, Vienotā spēka Eiropas patentu, kā arī par Patentu valdes pakalpojumiem.

Seminārs notiks š. g. 26. februārī LIAA 2.stāva zālē, Pērses ielā 2, Rīgā. Darba valoda: angļu. Dalība seminārā ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI