DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes

VIENOTĪBA lūgs Saeimu balsot par neuzticības izteikšanu Rimšēvičam un aicinājumu atkāpties no Latvijas Bankas prezidenta amata

VIENOTĪBA
Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

VIENOTĪBA ir sagatavojusi Saeimas lēmumprojektu par neuzticības izteikšanu Latvijas Bankas prezidentam Ilmāram Rimšēvičam un aicinājumu viņam atkāpties no amata. VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas vadītājs Hosams Abu Meri rīt ar to iepazīstinās frakcijas deputātus, lai iesniegtu lēmumprojektu izskatīšanai Saeimas sēdē šo ceturtdien, 22. februārī.

"Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča atrašanās amatā pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja uzsāktā kriminālprocesa par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu lielā apmērā, var diskreditēt turpmākos Latvijas Bankas lēmumus un radīt šaubas par Latvijas Bankas kā institūcijas rīcībspēju. Ņemot vērā, ka šobrīd nav citu juridisku līdzekļu, kā atbrīvot no amata Latvijas Bankas prezidentu, pret kuru ir sākts kriminālprocess, aicināsim Saeimu lemt par neuzticības izteikšanu Ilmāram Rimšēvičam un aicinājumu atkāpties no amata," uzsvēra Hosams Abu Meri, VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas vadītājs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI