DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. decembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrija, EK pārstāvniecība un Eiropas Parlamenta Informācijas birojs vienojas par sadarbību ES jautājumu komunikācijā 2018. gadā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
15. decembrī Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka un Eiropas Parlamenta Informācijas biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele Ārlietu ministrijā parakstīja deklarāciju par sadarbību Eiropas Savienības (ES) jautājumu komunikācijā 2018. gadā.

Deklarācijas parakstīšanā A. Pildegovičs atzinīgi novērtēja nākamgad gaidāmo plašo sarīkojumu klāstu. Klātesošie atzina, ka 2018. gads Eiropas pilsoņiem būs īpaši nozīmīgs. Gatavojoties Eiropas Parlamenta vēlēšanām, būtiska ir saiknes atjaunošana un dialoga uzturēšana ar iedzīvotājiem. Sarunās ar sabiedrību jārosina kopīga izpratne par ieguvumiem no ES, skaidrojot lēmumu pieņemšanas procesu, kā arī veicinot diskusiju par Eiropas nākotni.

2018. gadā, svinot Latvijas simtgadi, EK pārstāvniecība Latvijā, Eiropas Parlamenta Informācijas birojs un Ārlietu ministrija kopā ar sadarbības partneriem rīkos vairākas Eiropas tēmai veltītas augsta līmeņa starptautiskas konferences un izstādes, aicinās iedzīvotājus uz diskusijām reģionos, izplatīs informatīvos izdevumus, kā arī veicinās jauniešu līdzdalību jaunatnei veltītos īpašos pasākumos skolās un augstskolās.

Deklarācija par sadarbību ES jautājumu komunikācijā tiek parakstīta jau ceturto gadu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI