DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Valkas un Valgas darba ņēmējus un darba devējus informēs par pārrobežu teritorijā nodarbināto sociālās aizsardzības jautājumiem

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2017.gada 16.novembrī plkst. 9.00 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Valkas filiāles telpās (Raiņa ielā 16, Valkā) notiks informatīvā diena bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem “Sociālo iemaksu veikšana, veicot darbu dažādās ES valstīs un bezdarbnieku pabalsti saskaņā ar ES tiesību aktiem”.

Eiropas Savienības (ES) valstīs un to pārrobežu teritorijās nodarbināto sociālās aizsardzības jautājumus skaidros Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) un Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda speciālisti. Informatīvo dienu rīko NVA, Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonds, Valkas novada dome un Valgas pilsētas dome pārrobežu sadarbības programmas "INTERREG Estonia-Latvia" projekta "Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana"  ietvaros. Piedalīties informatīvajā dienā var jebkurš interesents, kam ir aktuāli nodarbinātības un sociālās aizsardzības jautājumi Eiropas valstīs un pārrobežu teritorijās.

"INTERREG Estonia-Latvia" programma ir viena no 60 pārrobežu sadarbības programmām, kas saskaņā ar Eiropas teritoriālās sadarbības izlīdzināšanas politikas mērķiem darbojas Eiropas Savienības (ES) iekšējo robežu teritorijās. "INTERREG Estonia-Latvia" programmu finansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF), Igaunijas Republika un Latvijas Republika.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI