DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Konferencē meklēs instrumentus bērnu drošības internetā veicināšanai

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 19. oktobrī, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) sadarbībā ar Latvijas Drošāka interneta centru organizē konferenci – domnīcu “Esi blakus: parādi, atbalsti, iedrošini!”, kas veltīta interneta drošības jautājumiem.

"Mūsdienu pasaulē aktīvam un zinātkāram cilvēkam internets ir instruments savu mērķu sasniegšanai. Taču ar šo instrumentu ir jāmāk apieties. Šajā ceļā mazākajiem var palīdzēt vecāko klašu skolēni, kas interneta lietošanas jomā jau ir uzskatāmi par ekspertiem un tajā pašā laikā var ar svaigu skatījumu ieteikt labākās metodes, kas mazākajiem palīdzēs droši apgūt interneta pasauli", uzsver VBTAI priekšnieka vietniece Anita Gotharde. Tieši tādēļ radās doma piedāvāt iespēju vecāko klašu skolēniem kļūt par mazāko klašu skolēnu atbalstu un padomdevējiem, daloties ar savu pieredzi un mācot jaunas metodes interneta iespēju pozitīvai izmantošanai.

Pasākumā lielākais akcents tiks likts uz katra konferences – domnīcas dalībnieka paša ieguldījumu pasākuma norisē. Tā nebūs konference klasiskā izpratnē, bet gan skolēnu – interneta ekspertu tikšanās, lai rastu labākos ieteikumus jaunāko skolēnu drošības veicināšanai virtuālajā pasaulē.

Konference notiks 2017. gada 19. oktobrī viesnīcā Tallink, Elizabetes ielā 24, Rīgā. Ierašanās un reģistrācija no plkst. 9:30, konferences sākums plkst. 10:00.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI