DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Rīgas Motormuzejs – tūristu iemīļotākais muzejs Rīgā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
CSDD Rīgas Motormuzejs – ceļotāju iecienītajā vietnē TripAdvisor ieguvis augstāko vērtējumu un ir atzīts par skatītāko un interesantāko muzeju Rīgā.

Muzejs tiek pielīdzināts tādiem daudzu ceļotāju novērtētiem apskates objektiem kā Vecpilsēta un Alberta ielas jūgendstila nami. Šis vērtējums ir objektīvs un patiess, jo to snieguši tūkstoši muzeja apmeklētāju – gan ārvalstu tūristi, gan vietējie iedzīvotāji.

Kāds ceļotājs no Lietuvas vietnē TripAdvisor raksta: "Rīgas Motormuzejs ir kā pandoras lāde ar pārsteidzošiem stāstiem par katru no muzeja eksponātiem. Šeit atklājamas dažādas auto stāstu perspektīvas, nevis tikai mašīnu kolekcija zem jumta." Vairums ceļotāju Motormuzejā izceļ tā moderno un interaktīvo ekspozīciju un to, ka muzejs ir interesants ne tikai auto tematikā ieinteresētiem apmeklētājiem.

Pozitīvās atsauksmes un vērtējums Rīgas Motormuzejam ļāvis saņemt TripAdvisor balvas – Certificate of Excellence, kā arī Travellers Choice 2017, kas ir augstākais novērtējums, ko katru gadu tūrisma portāls piešķir tikai 1% no visiem vietnē atrodamajiem tūrisma galamērķiem un apskates objektiem. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI