DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Noskaidroti grantu programmas „Atspēriens” rudens konkursa finālisti

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīgas domes un Attīstības finanšu institūcijas „Altum” grantu programmā „Atspēriens” ir nosaukti desmit finālisti, kuriem būs iespēja izveidot sava produkta vai pakalpojuma reklāmas video, lai oktobra beigās tos nodotu publiskam sabiedrības balsojumam un cīnītos par konkursa balvu – grantu līdz 12 000 eiro apmērā.

Par "Atspēriena" šīs sezonas finālistiem ir izraudzīti SIA "Robo Hub", SIA "Pannonia Group", SIA "Monetization Solutions", SIA "Tribaso", "EHO - Monitoringa sistēma zirgu izjādēm un treniņiem", SIA "Positive Company", SIA "Sportlex", SIA "Simple Way Engineering", SIA "CastPrint" un "Velovieta".

Finālistu biznesa ideju video prezentācijas tiks nodotas publiskam balsojumam laikā no 30. oktobra līdz 13. novembrim. Balsot varēs vienu reizi dienā, izmantojot vienu no sociālo tīklu Facebook vai Draugiem.lv kontiem. Sabiedrības balsojumā tiks noskaidroti tie uzvarētāji, kas grantos katrs saņems līdz pat 12 000 eiro.

Pretendentiem, kuru idejas nav tikušas finālā, ir iespēja saņemt žūrijas ekspertu vērtējumu un komentārus, rakstot uz e-pasta adresi: atsperiens@riga.lv

Grantu programmu "Atspēriens" administrē Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments sadarbībā ar Attīstības finanšu institūciju "Altum". Programmas "Atspēriens" aktualitātēm ir iespējams sekot līdzi interneta vietnē: www.atsperiens.lv, sociālajās vietnēs Twitter (@Atsperiens) un Facebook (Grantu programma "Atspēriens").

Rīgas dome kopš 2009. gada īsteno grantu programmu "Atspēriens", kuras mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Rīgā. Programmas ietvaros piešķirtais atbalsts palīdz uzņēmējam izveidot infrastruktūru veiksmīgas komercdarbības uzsākšanai. Kopumā no 2009. gada grantu programmā "Atspēriens" atbalstītas 145 uzņēmējdarbības idejas, piešķirot kopējo līdzfinansējumu vairāk nekā 1 200 000 eiro apmērā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI