DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK notiks diskusija par elektroenerģijas izmaksu optimizāciju

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) otrdien, 26.septembrī, organizēs diskusiju, kurā tiks apskatītas elektroenerģijas izmaksu optimizācijas iespējas. Diskusija notiks Uzņēmēju namā, Kr.Valdemāra 35, no plkst. 9:00 līdz 14:00.

Pasākumā uzstāsies ISO 50001 vadošais auditors Normunds Vuguls, AS "ALTUM" Energoefektivitātes programmu departamenta vadītājs Ingus Salmiņš, AS "Augstsprieguma tīkls" valdes loceklis Gatis Junghāns, SIA "Advangrid" pārstāve Lina Udrene, SIA "RCG Lighthouse" pārstāvis Raits Bebris, kā arī SIA "ABB" pārstāvis Sergejs Ribakovs. Pasākumu moderēs LTRK Enerģētikas komitejas priekšsēdētājs Kaspars Osis.

Diskusijas laikā tiks apskatītas nozares aktualitātes, kā arī tiks rādītas prezentācijas ar praktiskiem risinājumiem uzņēmuma energopārvaldības sistēmas atdeves palielināšanai. Tiks pārrunātas iespējas energoefektivitātes finansējumam, kā arī elektroenerģijas pieprasījuma redakcijas pakalpojumiem kā peļņas iespējām patērētājiem. Papildus tiks diskutēts par dažāda līmeņa un sarežģītības energoefektivitātes risinājumiem, elektroenerģijas detalizētākas uzskaites risinājumiem un LED apgaismojuma sistēmas neizmantoto potenciālu.

Mediju pārstāvjus aicinām pieteikties e-pastā, rakstot pr@chamber.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI