DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Stādu gadatirgus Salaspils botāniskajā dārzā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Nacionālajā botāniskajā dārzā uzziedējusi krāšņā un daudzveidīgā dāliju kolekcija. Par godu skaistajām rudens vēstnesēm 19. augustā Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī notiek tradicionālais stādu un amatnieku tirgus “Daiļo dāliju diena”.

Kā ierasts Salaspils botāniskā dārza stādu tirdziņā varēsiet iegādāties ne tikai krāšņus stādus, bet arī dažādu amatnieku izstrādājumus. 

Gadatirgū darbosies arī Nacionālā botāniskā dārza stends, kurā apmeklētāji varēs iegādāties tepat audzētos stādus, šoreiz piedāvājumā būs dažādi telpaugi, tostarp elegantie florāriji (sukulentu kompozīcijas  stikla traukā), citronu un apelsīnu kociņi, hederas, fikusi. Koku krūmu sortimentā varēs iegādāties hortenzijas, ērikas un viršus. Piedāvājumā būs arī dekoratīvie pipariņi un krāšņās fuksijas.

Dienas garumā bērnus priecēs izjādes zirga mugurā un blakus botāniskā dārza stendam darbosies Daugavas muzeja izzinošā darbnīca.

Patīkamu pārsteigumu ir sagādājis arī Salaspils tūrisma informācijas centrs – gan rūdītiem Salaspils pazinējiem, gan arī  viesiem tiks piedāvāta aizraujoša foto orientēšanās "Meklējot pili".

Muzikālus un horeogrāfiskus priekšnesumus sniegs senioru un līnijdeju kolektīvu festivāls "Dāliju liesmās".

Vairāk informācijas par programmu: http://www.nbd.gov.lv/lv/jaunumi/dailo-daliju-diena
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI