DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. augustā, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK vadība tiekas ar Kurzemes uzņēmējiem Ventspilī

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 10. augustā, Ventspilī notika Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) vadības tikšanās ar īpaši aicinātiem uzņēmējiem Ventspilī, lai pārrunātu biznesa vides pilnveidošanas iespējas reģionā dažādās nozarēs. Šī ir kārtējā LTRK Kurzemes biedru biznesa kluba tikšanās un šoreiz organizēta ciešā sadarbībā ar Ventspils brīvostas pārvaldi.

Pasākumā ar uzrunām uzstājās LTRK prezidents Aigars Rostovskis, kā arī ar biedrības aktualitātēm iepazīstināja LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Klātesošo vidū bija savu nozaru vadošie uzņēmēji Ventspils reģionā, pārstāvot tādas nozares kā zivju pārstrāde, ražošana, būvniecība, mežkopības, loģistikas u.c.

Tikšanās laikā klātesošos informēja par aktualitātēm uzņēmējdarbībā, kā arī skaidroja uzņēmēju iespējas iesaistīties biznesa vides un ar to saistīto regulējumu veidošanā. Tāpat dalībnieki varēja piedalīties diskusijā un izteikt viedokli par šī brīža situāciju saimnieciskās darbības organizēšanā, kur galvenais akcents tika likts uz izmaiņām nodokļu politikas jomā, reģionālās attīstības politiku, kā arī konkrētu nozaru eksportspējas stiprināšanu.

"Viena no būtiskākajām sastāvdaļām stabilas uzņēmējdarbības vides veidošanā ir komersantu informētība par nozaru aktualitātēm un izmaiņām tajā, tāpēc šāda veida tikšanās palīdz izprast galvenās problēmas un ļauj rast tām risinājumu. Pateicamies visiem aktīvajiem un uzņēmīgajiem biedriem, kuri caur savu pieredzi un redzējumu stiprina komercdarbības vidi un veicina tās izaugsmi," saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

LTRK Kurzemes biedru biznesa klubs izveidots ar mērķi sniegt reģiona uzņēmējiem atbalstu, ieteikumus un rekomendācijas, tādējādi dodot iespēju attīstīties, paaugstināt zināšanas un pieredzi. Kluba organizētajos pasākumos dalībnieki var ne tikai iegūt noderīgu informāciju, bet arī iesaistīties diskusijās un meklēt kopīgus risinājumus uzņēmējdarbības izaugsmei.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI