DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. augustā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija Ventspilī likvidē marihuānas audzētavu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Ventspilī jūlija beigās divu vīriešu dzīvesvietās konstatēja vairākus marihuānas stādus, kā arī jau izžāvētu marihuānu. Kopumā no abām adresēm tika izņemti 56 stādi marihuānas.

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa amatpersonas Ventspilī likvidēja marihuānas audzētavu. Pārbaudot kādu 1984.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietu, no tās tika izņemts 51 stāds marihuānas, kura tika audzēta siltumnīcā un saimniecības ēkā. Tāpat arī pirtī un garāžās tika konstatēta izžāvēta marihuāna. Šobrīd ir nozīmētas ekspertīzes lai noskaidrotu precīzus daudzumus, taču primārā ekspertīzē secināts, ka viens no izņemtajiem iepakojumiem satur aptuveni 23 gramus marihuānas. Minētais vīrietis jau iepriekš ir sodīts par narkotisko vielu nelegālu iegādi.

Savukārt pie otra, 1976.gadā dzimuša vīrieša tika konstatēti 5 marihuānas stādi un arī izžāvēta marihuāna. Vīrietis agrāk nav nonācis policijas redzeslokā.

Abos gadījumos turpinās izmeklēšanas kriminālprocesos par narkotiskās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu vai audzēšanu, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. Tostarp pirmajā gadījumā arī par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI