DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. jūlijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Siguldā atvērta Latvijā modernākā tehniskas apskates stacija

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 24.jūlijā Siguldā tika atvērta Latvijā modernākā tehniskās apskates stacija. Pirmie klienti varēja baudīt ērto staciju un ātro apkalpošanu.

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir spērusi kārtējo soli klientu apkalpošanas uzlabošanā, jo jaunajā Siguldas tehniskās apsaktes stacijā tuprmāk 1 apskates līnijas vietā būs 3 līnijas, tāpēc klientiem pakalpojums būs ērtāks un ātrāks. Stacijas atklāšanas pirmajās 4 stundās tika apkalpoti vairāk nekā 50 klienti.

Stacijas pirmais apmeklētājs Ivars Upītis no Siguldas atzina, ka stacija ir pārsteigusi ar savu ērtumu: "Jaunās stacijas telpas ir būtsiki ērtākas par vecajām, turklāt tagad arī tehniskās apskates veikšanas process notiek raitāk. Noteikti šeit atgriezīšos vēl."

Lai padarītu klientiem ērtāku un vieglāk pieejamu tehniskās apskates veikšanu, ir pagarināti arī darba laiki. Turpmāk tehniskās apskates stacijas pakalpojumi klientiem tiks sniegti pirmdienās no plkst. 08.30 – 19.00, savukārt pārējās darba dienās stacijas darbosies no plkst. 08.30 – 17.00. Papildus tehniskās apskates stacija būs atvērta arī sestdienās no plkst. 08.30-14.00.

CSDD tāpat kā citos klientu apkalpošanas centros arī Siguldā piedāvās iespēju pierakstīties tehniskajai apskatei uz noteiktu laiku, savukārt klientu ērtībām apkalpošanu kā ierasts turpinās nodrošināt numuriņu sistēma.

Laba ziņa tiem autovadītājiem, kuri iecienījuši CSDD organizētos "Tehniskās apskates nakts" pasākumus, kuros tiek veikta bezmaksas auto diagnostika – CSDD šogad izņēmuma kārtā izsludinājusi papildu tehniskās apskates nakts pasākumu, kas 2.septembrī norisināsies Latvijā modernākajā un jaunākajā tehniskās apskates stacijā – Siguldā. 

Siguldas tehniskās apskates stacijas jaunā adrese: Vidzemes šosejas 46.kilometrs, Inčukalna novads (blakus "Aerodium" un "Siguldas Bloks").

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI