DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūlijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

EM parlamentārā sekretāra pienākumus sāk pildīt Jānis Upenieks

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 17.jūlijā Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāra pienākumus sāk pildīt ekonomists un Saeimas deputāts Jānis Upenieks.

Upenieks šim amatam izvēlēts ņemot vērā viņa iepriekšējo darba pieredzi gan valsts pārvaldes, gan arī privātajā sektorā, it īpaši finanšu jomā.

Upeniekam ir Rīgas Ekonomikas augstskolā iegūts bakalaura grāds ekonomikā un uzņēmējdarbībā, bet patlaban viņš studē Vidzemes Augstskolas maģistrantūrā politikas un pārvaldības specialitātē.

Kopš 2016.gada Upenieks ieņēma parlamentārā sekretāra amatu Izglītības un zinātnes ministrijā, kā arī 11. un 12.Saeimā strādājis dažādās Saeimas komisijās, tai skaitā, Budžeta un finanšu komisijā. Upenieks ir ieņēmis finanšu analītiķa amatu SIA "Stenders Ziepju Fabrika", "Oriflame Kazkhstan" un GE Money Latvia. Tāpat Upeniekam ir pieredze darbā Latvijas Olimpiskajā komitejā un Latvijas Sporta federāciju padomē.

EM parlamentārā sekretāra amata vieta kļuva vakanta, jo līdzšinējais parlamentārā sekretāra pienākumu pildītājs Vilnis Ķirsis šā gada pašvaldību vēlēšanās tika ievēlēts Rīgas domē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI