DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. jūlijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Aicinām pieteikt pretendentus konkursa “Sējējs 2017” balvai par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Līdz 1. augustam var vēl pieteikt pretendentus Zemkopības ministrijas (ZM) konkursa “Sējējs 2017” balvai par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā. Pretendentus šai nominācijai var izvirzīt ZM un tās padotībā esošās iestādes, lauksaimnieku un pārtikas ražotāju nevalstiskās organizācijas un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija.

Lai izvirzītu pretendentus šai balvai, jāiesniedz rakstisks pieteikums (brīvā formā) ZM Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 23. stāvā 2302. kabinetā.

Šogad balva par izcilu ieguldījumu lauksaimniecības nozares attīstībā tiks pasniegta jau vienpadsmito reizi, un pieteikumus tai vienā kārtā izvērtēs Lauksaimnieku konsultatīvā padome. Balvu vienai personai piešķir vienu reizi mūžā.

Tāpat šogad konkursā "Sējējs 2017" tiek vērtēti dalībnieki nominācijās "Gada lauku saimniecība", "Gada uzņēmums pārtikas ražošanā", "Ģimene lauku sētā", "Jaunais veiksmīgais zemnieks", "Bioloģiskā lauksaimniecība", "Gada LEADER projekts vietējā rīcības grupā", kā arī dalībnieki mazpulku un zinātnes nominācijās.

Iepazīties ar konkursu saistīto informāciju var tīmekļvietnē www.sejejs.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI