DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūlijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ināra Mūrniece: mūsu mērķis vienmēr bijis un būs brīva, neatkarīga un demokrātiska Latvija

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
“Mūsu galvenais mērķis vienmēr ir bijis un būs nemainīgs - brīva, neatkarīga un demokrātiska Latvijas Republika. Vēlreiz vēlos ikvienam no jums pateikt paldies par brīvas Latvijas turēšanu sirdī pat vissarežģītākajos mūsu valsts vēstures līkločos.” To Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece uzsvēra, sestdien, 15.jūlijā, uzrunājot klātesošos Latvijas Nacionālo partizānu apvienības 27.saietā un Latvijas Nacionālo karavīru biedrības 19.saietā.

I.Mūrniece uzsvēra, ka laikā, kad tuvojas Latvijas simtgade un atskatāmies uz mūsu valsts sasniegumiem un lūkojam nospraust jaunus mērķus nākamajai simtgadei, ikvienam no mums ir jāpasaka paldies cilvēkiem, kuri savām rokām kaldinājuši Latvijas neatkarības atjaunošanu.

"Padomju Savienībai 1944.gadā Latviju okupējot otro reizi, jūs stājāties pretī okupācijas varai, skaidri demonstrējot nesamierināšanos. Ar pretošanos jūs apliecinājāt uzticību joprojām juridiski pastāvošajai Latvijas Republikai. Šo ticību glabājāt sirdīs garajos okupācijas gados, lai pēc tam atjaunotu mūsu valsts neatkarību," biedrību pārstāvjiem teica Saeimas priekšsēdētāja.

"Pēdējos gados par savas valsts aizsardzības spējām mēs rūpējamies tik rūpīgi kā nekad. Aizstāvēt Latviju ir gatavi arī mūsu NATO sabiedrotie. Tiekoties ar Amerikas Savienoto Valstu Kongresa augstākajām amatpersonām, no Amerikas kolēģiem esmu saņēmusi stingru apliecinājumu, ka viņi ir nelokāmi savās saistībās pret NATO," uzsvēra I.Mūrniece.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI