DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūnijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

3.jūnijā Kuldīgā notiks bērnu tautas deju festivāls “Latvju bērni danci veda”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Jau otro reizi šajā pavasarī, šoreiz 3.jūnijā Kuldīgā, notiks bērnu tautas deju festivāls “Latvju bērni danci veda”, ko organizē Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību un Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centru. Tajā piedalīsies vairāk nekā 4000 dejotāju no dažādiem Latvijas novadiem un pilsētām.

Festivāla laikā notiks ielu koncerti Kuldīgas pilsētas dārzā, pie tirdzniecības centra "Rimi". Plkst. 17.00 festivāla dalībnieki dosies gājienā no Rātslaukuma uz pilsētas estrādi, kur plkst. 18.00 sāksies festivāla lielkoncerts "Dievzemītes rakstus pinu".

Nedēļu iepriekš, 27.maijā, 5400 dejotāji pulcējās Cēsīs, lai izdejotu savas novadu deju programmas un iepriecinātu sevi un skatītājus. Katru gadu festivāls kā nozīmīgs Latvijas skolu jaunatnes dziesmu deju svētku starpsvētku pasākums notiek kādā no Latvijas pilsētām ar mērķi iesaistīt bērnus un jauniešus Dziesmu un deju svētku procesā un tradīcijas saglabāšanā, veicinot un popularizējot deju kolektīvu radošās aktivitātes, un sniegt iespējas festivāla dalībniekiem iepazīties ar Latvijas pilsētu un novadu bagāto un daudzveidīgo kultūrvēsturisko vidi.

Ieeja pasākumos bez maksas. Uz tikšanos Kuldīgā!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI