DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Skolotāji konferencē aicināti dalīties ar veiksmīgām metodiskām idejām

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Universitātes (LU) Starpnozaru izglītības inovāciju centrs (SIIC) aicina bioloģijas, fizikas, ķīmijas, ģeogrāfijas, dabaszinību un matemātikas skolotājus pieteikties dalībai ikgadējā metodiski praktiskajā konferencē „Dabaszinātnes un matemātika skolā – efektīvi un radoši”, lai prezentētu veiksmīgu metodisku ideju.

Lai mācīšanās būtu kvalitatīva un jēgpilna, nepieciešamas gan inovatīvas idejas, gan labi pedagogi, kas tās īsteno. Katru gadu konferencē tiekas skolotāji, lai apmainītos ar  lieliskām metodiskām idejām, kuras izmantojot, skolēni mācību saturu apgūst aizraujoši.

Aicinām iesūtīt pieteikumu, lai dalītos pieredzē ar metodisku ideju, rādot citiem skolotājiem līdzi paņemtos materiālus plakātā, savā portatīvajā datorā, izmantojot spēles, izdales materiālus u.c. (būs pieejams galds un statīvs plakāta nostiprināšanai). Pieteikumam jāatbilst kādam no šiem tematiem:

  • "Mācu skolēniem iedziļināties, būt uzņēmīgiem un radošiem";
  • "Rosinu skolēnus darboties kā pētniekiem";
  • "Mācu skolēniem izmantot informācijas tehnoloģiju priekšrocības";
  • "Vadu stundas arī ārpus klases telpas – dabā, uzņēmumā, zinātnes centrā vai citur".

Pieteikumus iespējams nosūtīt līdz 5. jūnijam, aizpildot elektronisku pieteikuma formu: http://ej.uz/DZM_konf_2017

Konference notiks 28. augustā Rīgā, LU Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, Jelgavas ielā 1. Skolotājiem, kuru pieteikumi tiks apstiprināti, nebūs jāmaksā konferences dalības maksa.

Konferences programmā paredzēta arī paneļdiskusija par caurviju prasmju apguvi, skolēnam mācoties dabaszinātnes un matemātiku, ekspertu vadītas darbnīcas, zinātniskie lasījumi par aktuāliem mācīšanas un mācīšanās jautājumiem, iespēja uzdot jautājumus par sev aktuāliem tematiem ekspertiem un valsts institūciju darbiniekiem sarunu istabā, kā arī izstāde, kur būs iespējams izmēģināt jaunākās tehnoloģijas izglītībā un uzzināt par iespējām, kā mācīties ārpus klases telpas.

Konferenci organizē LU SIIC sadarbībā ar LU fakultātēm, Latvijas Bioloģijas skolotāju asociāciju, Fizikas skolotāju asociāciju, Matemātikas skolotāju apvienību, Ķīmijas skolotāju asociāciju, Latvijas Ģeogrāfijas biedrību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI