DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Stradiņa slimnīcas infrastruktūras attīstīšanai pieejami 64 miljoni eiro no ERAF

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ieguldījumiem veselības aprūpes infrastruktūrā valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir paredzēts vairāk nekā 91 miljons eiro, no tiem 64 miljoni – no Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF). Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) ir nosūtījusi uzaicinājumu slimnīcai sagatavot un iesniegt projekta iesniegumu ERAF līdzfinansējuma saņemšanai.

ERAF atbalsts paredzēts, lai uzlabotu kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, jo īpaši sociālās un teritoriālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru.

Ar ERAF līdzfinansējumu ārstniecības iestādē var veikt būvdarbus, iegādāties tehnoloģijas un attīstīt infrastruktūru kvalitātes nodrošināšanas sistēmas ieviešanai.

Specifiskā atbalsta mērķa otrās projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros pieejamais kopējais attiecināmais finansējums ir 91 068 678 eiro, tai skaitā ERAF finansējums – 64 334 618 eiro un nacionālais finansējums – 26 734 060 eiro (valsts budžeta finansējums – 22 284 211 eiro un privātais finansējums 4 449 849 eiro).

ERAF atbalsts Stradiņa slimnīcai paredzēts plānošanas dokumenta - darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 9.3.2. specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, jo īpaši sociālās, teritoriālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru" otrās projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros.

Informācija par visām CFLA izsludinātajām atlasēm pieejama CFLA mājaslapā: http://cfla.gov.lv/lv/es-fondi-2014-2020/izsludinatas-atlases.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI