DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Parakstīs vienošanos ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju par sadarbību kiberdrošības jautājumos

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīt, 28. martā, plkst. 9.30, aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis un biedrības “Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija” (LIKTA) prezidente Signe Bāliņa parakstīs vienošanos par sadarbību kiberdrošības jautājumos. Vienošanās tiks parakstīta Zaķusalas Televīzijas tornī, kur norisināsies kampaņas "E-prasmju nedēļa" ietvaros organizētās Digitālās drošības dienas pasākumi.

Sadarbības vienošanās paredz Aizsardzības ministrijas un LIKTA informācijas apmaiņu un konsultēšanos par kiberdrošības politikas jautājumiem un iniciatīvām, sadarbību Eiropas Kiberdrošības organizācijas ietvaros un atbildīgas drošības nepilnību atklāšanas procesa popularizēšanā privātajā sektorā, kā arī cita veida sadarbību.

Pamatojoties uz šo vienošanos, Aizsardzības ministrija un LIKTA plāno popularizēt atbildīgas drošības nepilnību atklāšanas procesu privātajā sektorā, lai rosinātu sabiedrības pārstāvjus ar zināšanām informācijas tehnoloģiju jomā meklēt un ziņot par atklātajām informācijas sistēmu drošības nepilnībām Latvijas uzņēmumu un privāto institūciju informācijas sistēmās.

AM Militāri publisko attiecību departamenta
Preses nodaļa

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI