DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina tirgotājus pieteikt dalību Lieldienu tirdziņā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Līdz ar astronomiskā pavasara iestāšanos Latvijas Universitātes (LU) Botāniskais dārzs aicina tirgotājus, dažādu amatu pratējus, māksliniekus, zemnieku saimniecības, daiļamata meistarus, pārtikas ražotājus, grāmatu izdevējus un dizainerus pieteikties Lieldienu tirdziņam, kas notiks Pirmajās Lieldienās, 16. aprīlī, LU Botāniskajā dārzā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2.

Pirmajās Lieldienās Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs, tērpies zaļu pumpuru rotā, aicinās baudīt pavasara atnākšanu, dabas atmošanos un Latvijas lauku labumus Lieldienu tirdziņā. Botāniskais dārzs tirdziņa laikā saviem apmeklētājiem piedāvās ne vien raibu pašmāju ražotāju produktu klāstu, bet arī iespēju izšūpoties Lieldienu šūpolēs, ripināt krāsainās olas un citus izklaides pasākumus.

Tirdziņš darbosies svētdien, 16. aprīlī, no plkst.10.00 līdz 19.00.

Tirgotāji aicināti pieteikt savu dalību Botāniskā dārza Lieldienu tirdziņā līdz šā gada 10. aprīlim (ieskaitot), elektroniski nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi:  elza.straupmane@lu.lv.

Tirdzniecības noteikumi

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. No 1.oktobra līdz 31. martam dārzs un Tropu tauriņu māja apmeklētājiem ir atvērti no plkst. 10.00 līdz 16.00, bet aprīlī no 10.00 līdz 19.00. Ieejas maksa Botāniskajā dārzā: skolēniem – EUR 1,90, studentiem un pensionāriem – EUR 2,40, pieaugušajiem – EUR 3,40. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem.

Plašāka informācija: http://www.botanika.lu.lv/.

Karlīna Engere, LU Botāniskais dārza sabiedrisko attiecību speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI