DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. februārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina apmeklēt Zemgales reģionālās padomes sēdi

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus apmeklēt Zemgales reģionālās padomes sēdi, kas notiks 2. martā, plkst. 13:00, viesnīcā “Zemgale”, Skautu ielā 2, Jelgavā, lai diskutētu par biznesa attīstības iespējām un dažādām aktualitātēm.

Šogad sanāksmē tiks akcentētas tēmas par biznesa attīstības iespējām Baltijas valstīs, Skandināvijā un Krievijā, par ko pieredzē dalīsies AS "Sakret Holdings" padomes priekšsēdētājs un LTRK valdes loceklis Andris Vanags.

Dienas laikā klātesošajiem būs iespēja uzzināt LTRK aktualitātes, par ko stāstīs organizācijas valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, kā arī notiks iepazīšanas ar jaunajiem biedriem. Vēlāk LTRK valdes padomniece reģionālajos jautājumos Ilze Brice informēs par gaidāmajām "Uzņēmēju dienām Zemgalē 2017". Sēdes noslēgumā par uzņēmējiem svarīgiem jautājumiem runās Zemgales reģionālās padomes priekšsēdētājs Imants Kanaška.

Zemgales reģionālā padome ir LTRK biedru brīvprātīga, organizatoriska struktūra, kas pārstāv biedru intereses Zemgales reģionā dažādās nozarēs un interešu jomās. Tā veic šādas funkcijas: sagatavo priekšlikumus LTRK īstenojamai reģionu komercdarbības politikai, ierosina attiecīgā reģiona jautājumu izskatīšanu LTRK institūcijās, nosaka LTRK aktivitāšu prioritātes publiskās pārvaldes ietekmēšanas attiecīgajā reģionā, nepieciešamības gadījumā veido attiecīgā reģiona darba grupas konkrētu jautājumu sagatavošanai, kā arī sagatavo lēmumu projektus par LTRK nostāju attiecīgā reģiona jautājumos.

Lūdzam apstiprināt dalību Zemgales reģionālās padomes sēdē līdz 24. februārim. Plašāka informācija jelgava@chamber.lv.

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI