DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ar filmu “Barikāžu stāsti” aicina atcerēties 1991.gada barikādes

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 20. janvārī, pie Ministru kabineta Rīgā, Brīvības bulvārī 36, ikviens aicināts atcerēties 1991. gada barikāžu laiku, kopīgi skatoties filmu “Barikāžu stāsti”.

Filma "Barikāžu stāsti" veidota, atskatoties uz 1991.gada janvāra notikumiem ar to cilvēku acīm, kuri bija klāt un ar savu "gara spēku" aizsargāja gan Valdības māju, gan Latvijas radio, Latvijas televīziju, gan citas stratēģiskās ēkas un vietas galvaspilsētā. 

2016.gada sākumā Valsts kanceleja sadarbībā ar nacionālo informācijas aģentūru LETA aicināja iedzīvotājus apmeklēt atmiņu studijas Rīgā, Liepājā un Valmierā un izstāstīt savus Barikāžu laika stāstus. Kavēšanās atmiņās par notikumiem pirms 26 gadiem katru stāstu veidoja dziļi personisku, katram barikāžu dalībniekam bija savs, dziļāk atmiņās palikušais to laiku notikumu atspulgs.

Pasākums pie Ministru kabineta sāksies plkst. 17, filmas seansi būs plkst. 17.00, 17.30, 18.00, 18.30, 19.00 un 19.30. 1991.gada notikumu atcerei piedāvāsim arī ieskatu to dienu norisēs caur fotogrāfijām, būs arī iespēja sildīties, dzerot karstu tēju.

Zaiga Barvida
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI