DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. janvārī, 2017
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina apmeklēt semināru un diskusiju “Energoefektivitāte uzņēmumā: regulējums, investīcijas, prakse”

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina apmeklēt semināru un diskusiju “Energoefektivitāte uzņēmumā: regulējums, investīcijas, prakse”, kas notiks 24.janvārī plkst. 13:00, Uzņēmēju namā, Kr.Valdemāra ielā 35, lai informētu un pārrunātu energoefektivitātes pasākumus uzņēmumos, likumdošanas prasības un pieejamos finanšu rīkus investīciju veikšanai.

Seminārā un diskusijā informāciju par energoefektivitātes pasākumiem uzņēmumos, likumdošanas prasībām un iespējām sniegs Ekonomikas ministrijas Atjaunojamo energoresursu un energoefektivitātes departamenta direktors Dzintars Kauliņš. Savukārt par pieejamo investīciju iespējām pastāstīs finanšu institūcijas ALTUM Energoefektivitātes programmu departamenta vadītājs Ingus Salmiņš. Viņš informēs par finansējumu daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes celšanai, kā arī atbildēs uz jautājumiem par citiem finanšu rīkiem energoefektivitātes veicināšanai uzņēmumos.

Pasākumā uzstāsies arī "Latvenergo" energoefektivitātes centra pārstāvji, lai pastāstītu par to kā palielināt uzņēmumu energoefektivitāti, neieguldot lielus finanšu līdzekļus. Semināra un diskusijas moderators būs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš: "Gan mūsu biedriem, gan citiem uzņēmējiem ir daudz jautājumu par energoefektivitātes palielināšanu, kā arī pieejamo finansējumu. Lai sniegtu maksimāli daudz informācijas, kā arī atbildētu uz klātesošo jautājumiem, aicinām ikvienu interesentu apmeklēt šo pasākumu, kur nozares eksperti un ministrijas pārstāvji dalīsies gan ar pieredzi, gan stāstīs par likumu regulējumu."

Seminārs un diskusija tiek organizēts sadarbībā ar projektu STEEEP, ko līdzfinansē Eiropas komisijas programma Intelligent Energy Europe (Saprātīgs Enerģijas izlietojums Eiropā). Tās mērķis ir sniegt praktisku un konsultatīvu atbalstu maziem un vidējiem uzņēmumiem energoefektivitātes veicināšanā. Pasākuma laikā tiks prezentēti projekta sasniegtie rezultāti kopš 2014.gada un izstrādātie praktiskie atbalsta rīki uzņēmumiem. Tāpat arī uzņēmumiem tiks sniegta informācija par projekta noslēdzošos konferenci "Energoefektivitāte: likumdošana un realitāte MVU", Briselē, 31.janvārī.

Dalība seminārā  un diskusijā ir bez maksas, un pieteikties iespējams reģistrējoties šeit:  http://ej.uz/LPBS_240117

Rūta Grikmane
Sabiedrisko attiecību konsultante
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI