DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Grīziņkalnā Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā notiks sportiski pasākumi ģimenēm

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Labklājības ministrija (LM) un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) sadarbībā Ghetto Games, trešdien, 1. jūnijā Grīziņkalnā aicina svinēt Starptautisko bērnu aizsardzības dienu sportiskā, veselīgā, cieņpilnā un azartiskā gaisotnē!

1.jūnija vakaru bērni, jaunieši un viņu vecāki varēs pavadīt sportiskā un priecīgā gaisotnē Grīziņkalna skeitparkā, kur pulksten 18.00 sāksies ģimeņu turnīrs. Ģimenes aicinātas veidot savas komandas, lai sacenstos pret draugu, radu un kaimiņu ģimenēm. Ģimenes arī aicinātas ierasties īpašos komandas tērpos – labākajiem, saskaņotākajiem un asprātīgākajiem piešķirs vērtīgas balvas no atbalstītājiem. Dalība ģimenes turnīrā ir bez maksas.

Savukārt plkst.18.30 sāksies ģimenisks Ghetto āra fitnesa treniņš. Tajā savu sportisko garu varēs pārbaudīt un trenēt arī paši mazākie, Ghetto Games treneres Viktorijas Kondratjevas pavadībā. Gan dalībnieki, gan apmeklētāji varēs izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, kā arī remdēt izsalkumu un slāpes Ghetto Burger burgernīcā.

Reģistrācija florbola turnīram no pulksten 16.30 – 18.00. Šajā pat laikā notiks arī ierastie florbola pamatturnīri U13, U14, Chill un Elite grupās.

Pasākumu no plkst.18.00 līdz 21.00 varēs vērot tiešraidē www.ghetto.lv.

Jau kopš 1950. gada 1. jūnijs liek pastiprināti pievērsties jaunāko cilvēku dzīves kvalitātei un tiesībām – nu jau 66. gadu tā ir Starptautiskā bērnu aizsardzības diena.

Marika Kupče, Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI