NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
18. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: E-vide
7
7

Drīzumā pāreja uz jauno LV portāla versiju. Ieskaties un novērtē!

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aicinām mūsu lietotājus ieskatīties LV portāla jauntopošajā versijā, kas pieejama demo.lvportals.lv!  Gatavojoties pārejai uz jauno vietni, lietotāju vērtējums var palīdzēt tās funkcionalitātes un lietojamības testēšanā.

Pēc pārejas jaunais LV portāls būs pieejams līdzšinējā tīmekļa adresē www.lvportals.lv, neatkarīgi no kuras ierīces tas atvērts  (dators, planšete, telefons).

Lietotājiem šobrīd demo vidē ir pieejami visi LV portāla satura kanāli, un tie ir:

Saturs sakārtots arī pēc vairāk nekā 200 tēmām, piemēram, "Personas dati", "Darba tiesības", "Īpašumtiesības", "Tavai medijpratībai" u.c.  

Atsauksmes, novērojumus un ierosinājumus lūdzam iesūtīt, izmantojot atsauksmju formu, klikšķinot uz pogas NOVĒRTĒ PĀRMAIŅAS.

Pateicamies tiem lietotājiem, kuri jau iepriekš iesūtījuši savu atsauksmi!  Demo versiju publiskojām pērn septembrī, publicējot aicinājumu "Top jauna LV portāla versija. Ieskaties!" un pakāpeniski papildinot tās saturu un funkcionalitāti.

Jauns zīmols, saglabāta specializācija

LV portāla pārmaiņu sākumu iezīmēja pāreja uz jauno grafisko identitāti.  LV portāla jaunais logo monogramma LV atspoguļo mūsu nemainīgās  vērtības – Latvijas valsts, "Latvijas Vēstnesis", likums un valsts.

Akcentējot LV portāla specializāciju – tiesību aktu skaidrojumi, valsts informācija sabiedrībai un viedokļi par valsts attīstību – jaunais LV portāla moto ir CILVĒKS. VALSTS. LIKUMS. Tas paskaidro portāla satura filozofiju un vienlīdz  iemieso līdzšinējo misiju – būt noderīgiem ikvienam cilvēkam viņa saskarē ar tiesisko regulējumu, iestāties par Latvijas valstiskumu, sekot norisēm un piedāvāt viedokļu daudzveidību tā stiprināšanai.

LV portālu uztur oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis".

Labs saturs
7
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI