NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
14. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Tiesu sistēma
10
10

Videovizītkarte: kas ir “Latvijas Vēstnesis”?

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai iedzīvotājiem palīdzētu rast īsāko ceļu līdz noderīgai informācijai, izveidota animācijas filmiņa par "Latvijas Vēstnesi" − ieskats informatīvajos pakalpojumos. Divu minūšu īsais stāsts tapis, atzīmējot Latvijas valsts un oficiālā izdevēja institūcijas simtgadi.

"Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības," teikts Satversmē. Bet kur uzzināt par savām tiesībām? Mūsu valstī par iedzīvotāju tiesībām un pienākumiem palīdz uzzināt "Latvijas Vēstnesis", Latvijas Republikas oficiālais izdevējs.

Mūsdienu "Latvijas Vēstnesis" ir dibināts 1993. gada 2. februārī, un šogad valsts uzņēmums atzīmē 25 gadu pastāvēšanu. Taču tā priekštecis kā valsts un tiesiskās informācijas pirmavots dibināts jau 1918. gada decembrī.

Tādēļ 2018. gads, kad svinam Latvijas valsts simtgadi, ir arī oficiālā izdevēja institūcijas iedibināšanas apaļā gadadiena. Gadsimta laikā mainījies veids, kā iedzīvotājiem piedāvāt saturu.

Šodien oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"* ir valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platforma, kas:

* Oficiālajam izdevējam "Latvijas Vēstnesim" deleģētās valsts funkcijas nosaka Oficiālo publikāciju un tiesiskās informācijas likums.

Labs saturs
10
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI