E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 14099
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Veselība
5
5

Par gaidīšanas rindas garumu informēs ārstniecības iestādes reģistratūrā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
19. martā, 2018
Viesturs Vecbaštiks

Pagājušā gada vasarā elektroniski pieteicos valsts apmaksātai kataraktas operācijai. Līdz šim brīdim nav bijusi iespēja uzzināt par rindas garumu un manu kārtas numuru. Kas man, lūdzu, būtu jādara?

A
atbild:
20. martā, 2018
Edīte Brikmane
LV portāls

Rindas uz konkrētiem ārstniecības pakalpojumiem netiek organizētas centralizēti, tāpēc gaidīšanas laiks dažādās ārstniecības iestādēs var atšķirties. Aktuālāko informāciju par gaidīšanas rindas garumu var noskaidrot, sazinoties ar konkrētās ārstniecības iestādes reģistratūru.

Ja ārstniecības iestāde, kurā esat reģistrējies rindā, nevar sniegt konkrētu informāciju par operācijas veikšanas datumu, plašāku informāciju par Jūsu tiesībām konkrētajā situācijā sniegs Nacionālais veselības dienests.  

Šādos gadījumos aicinām zvanīt uz dienesta bezmaksas informatīvo tālruni 80001234 (darba dienās no plkst. 8.30 līdz 17.00) vai rakstīt uz e-pasta adresi: nvd@vmnvd.gov.lv.

Jebkurā gadījumā, ja valsts apmaksāta veselības aprūpes pakalpojuma saņemšanai vienā ārstniecības iestādē jāgaida rindā, pacientam ir tiesības vērsties citā ārstniecības iestādē, kurā gaidīšanas rindas nav vai tā ir mazāka.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas