E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 12662
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Satiksme

Par dzīvojamās mājas teritorijas labiekārtošanu un uzlabošanu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
25. augustā, 2017
Jūlija

Labdien! Pie kā jāvēršas Rīgā, lai uz ietves uzzīmētu dzeltenu apzīmējumu (stāvēt aizliegts) pie daudzstāvu mājas? Novietotās mašīnas regulāri traucē atkritumu izvešanu un vispār automašīnu kustību pa ielu, tādēļ ka iela ir šaura, mašīnas novieto abās pusēs un pa vidu nepaliek pietiekami vietas izbraukšanai, kā arī abās ielas pusēs novietotie auto traucē izbraukt no privātmājas vārtiem. Vai šo iesniegumu par dzeltenām līnijām var uzrakstīt tikai daudzstāvu mājas īpašnieks, vai arī var uzrakstīt tās privātmājas īpašnieks, kuram mašīnas traucē izbraukt pa vārtiem? Paldies!

A
atbild:
28. augustā, 2017
SIA „Rīgas namu pārvaldnieks”
Santa Vaļuma, Komunikācijas nodaļas projektu vadītāja

Par dzīvojamās mājas teritorijas labiekārtošanu un uzlabošanu var lemt dzīvojamās mājas kopīpašnieki Dzīvokļa īpašuma likumā noteiktajā kārtībā. Kopības lēmums, kas pieņemts atbilstoši Dzīvokļa īpašuma likumā noteiktajai kārtībai, norādot arī darbiem nepieciešamā finansējuma avotu, iesniedzams mājas pārvaldniekam tālāko darbību veikšanai, tostarp arī dokumentācijas saskaņošanai ar VAS “Latvijas Valsts ceļi”, ja tas attiecīgajā situācijā ir nepieciešams.

Konsultāciju klātienē var saņemt ikviens klients – dzīvojamās mājas dzīvokļa īpašnieks, vēršoties pie SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” teritoriālā iecirkņa jurista pieņemšanas laikā, lai izvērtētu konkrētā gadījuma risinājuma iespējas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas