DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. augustā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsgrēkā Krāslavas novadā cietis cilvēks

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 9. augusta plkst. 6.30 līdz 10. augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 65 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu,  32 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 11.34  VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Šķeltovas pagastu, kur dega šķūnis un vieglā automašīna 203 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta cilvēks. Plkst. 15.43 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 15.42 VUGD saņēma izsaukumu uz Madonas novada Vestienas pagastu, kur dega vienstāva angāra jumts, kā arī tajā sakrautie apmēram 40 siena ruļļi kopumā 400 m2 platībā. Notikumā tika piesaistīta papildus lauksaimniecības tehnika siena masas pārvietošanai. Plkst. 23.56 ugunsgrēks likvidēts.

Vakar īsi pirms pulksten septiņiem vakarā ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Valmieras novada Ramatas pagastu, kur cilvēkam purvā bija radušās veselības problēmas. Ugunsdzēsēji glābēji cilvēku atrada un apmēram divus kilometrus nesa ārā no purva. Pēc tam izglābtais nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 21.05 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz ugunsgrēkiem, kuros dega atkritumi konteinerā, elektrolīnijas balsts, vieglā automašīna, sadzīves mantas un dzīvojamās mājas siena, elektrības sadales skapis, kūdra un celmi, siena ruļļi, koka palete, tvaika nosūcējs un kravas automašīnas piekabe.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI